Zutphen

Welkom bij Van Gelder Papier Groep Zutphen BV

Van Gelder Papier Groep Zutphen BV is een familiebedrijf dat in 1976 werd opgericht. Naast de in Velsen bestaande hoofdvestiging onder de naam VG Recycling hebben wij sinds 2007 een 2e vestiging in Zutphen geopend onder de naam Van Gelder Papier Groep Zutphen BV.

Onze kernactiviteit is het inzamelen, sorteren en persen en verhandelen van oud papier en folie.

Van Gelder Papier Groep Zutphen BV voert zijn activiteiten uit op een 25.000 m2 groot terrein met een loodsoppervlakte van 8.000m2  hierin verwerken wij 120.000 ton oud papier per jaar. Wij verwerken o.a. het oud papier van een groot aantal omliggende gemeenten en leveren dit weer aan papierfabrieken in de nabijheid van Zutphen.

Voor het inzamel van oud papier en foliestromen bij verenigingen, bedrijven en scholen bieden wij u in goed overleg een passende oplossing. Wij beschikken over een groot assortiment inzamelcontainers, dicht en open, en zelfpersende containers. Voor drukkerijen bieden wij de mogelijkheid te werken met kleinere afvalbakken tot volledige afzuigsystemen met persunit.

Wij van Van Gelder Papier Groep Zutphen BV streven er naar een zo goed mogelijk contact met onze klanten te onderhouden. Een fors uitgebreide klantenkring bevestigt onze juiste mannier van dienst verlenen met daarbij een passende vergoeding voor uw oud papier.

Voor directe informatie over voorwaarden en vergoedingen staan wij u graag te woord.

Voor direct contact: 057 55 18 005